VI GÖR ANDRA FÖRETAG
 FRAMGÅNGSRIKA!
GENOM ATT VI SKAPAR HEMSIDOR SAMT ÖKAR DERAS FÖRSÄLJNING MED HJÄLP AV DIGITALMARKNADSFÖRING

Högt rankad på Google

Få kunders hemsida högre rankad på Google med hjälp av SEO (sökordsoptimering)

Hemsidor

Vi hjälper kunder med att bygga och underhålla hemsidor. Vi bygger moderna hemsidor i den stil kunden önskar.

Prestationsannonsering

På SEFO Marketing är målet att skapa tydliga resultat som bidrar till kunders tillväxt. Därför använder vi oss av strategier och analyser av företag som verkligen fungerar.

VAD SÄGER FOLK

Tusha Fönsterfix & Bygg

Jeton Tusha

"Jag är jättenöjd med arbetet. Det gick smidigt och Emil är enkel att jobba samt att kommunicera med och han utförde ett otroligt jobb"

Foundation Broker

Martin Johansson

"Emil på SEFO Marketing är driven, professionell och utför ett väldigt bra arbete. Han jobbar snabbt och noggrant. Vi är riktigt nöjda med vårt samarbete"

Hemsida

 

Det viktigaste för att bli framgångsrik online är att ha en webbplats som effektivt förvandlar besökare till kunder. När besökare kommer till webbplatsen är det viktigt att de aktiveras för att göra inköp eller önskade aktiviteter. Din webbplats och dina digitala plattformar är avgörande för din framgång. Tack vare lämplig förpackning, strategi och budskap kan vi få ditt företag att växa!

Vi skapar moderna hemsidor efter önskemål och era tankar.

 

 

 

 

SEO eller sökmotoroptimering handlar om att öka synligheten för din webbplats i Googles sökmotor. På en alltmer konkurrenskraftig marknad är det viktigt för företagare att agera strategiskt för att öka sin sökmotoroptimering.

Google är den mest kända sökmotorn i världen. Det är därför många företag försöker bli nummer ett i Googles söklistor. Genom att använda rätt sökfraser har du en större chans att nya kunder kommer att upptäcka och välja ditt företag.

SEO

www.png

Marknadsföring

Digital Marknadsföring och strategier som  verkligen Fungerar.

Marknadsföring har alltid varit viktigt, men marknadsföringsformen förändras ständigt. Nya kanaler öppnas upp och där också potentiella kunder. I takt med att konkurrensen intensifieras på nätet och i fysiska butiker så blir ditt företags synlighet digitalt och online avgörande för att lyckas.

 

Digital marknadsföring är ett brett begrepp. Genom att implementera en omfattande marknadsföringsmetod, bland annat sociala medier, optimerade webbplatser och kampanjer, kan vi driva er lönsamhet framåt.

Kul fakta

Facebook har 1.5 - 1.8 miljarder dagliga användare

Facebook använder sig av AI (Artificiell Intelligens) där vi annonsörer når ut till sina kunder baserat på demografi, beteende, område samt intressen

Majoriteten av internetanvändarna surfar via mobilen, därför fokuserar vi på en bra mobilanpassning för de hemsidor vi skapar

År 1991 skapades den första hemsidan av Tim Berners-Lee. Idag finns det över 1.7 miljarder hemsidor

 
 
 
 

SEFO Marketing

Org. nr 011218-6259

Privacy Policy

Studio

SEFO Marketing

Saturnusvägen 5

512 65, Mjöbäck

emil@sefo.se

073 396 78 36

  • Instagram
  • White Facebook Icon
Sociala medier

@SEFOMarketing

@SEFOmarketing